NYHEDSBREV MARTS 2018

Landevejssæsonen står for døren og vi har første træningsdag mandag d.26 marts. Vi har i år valgt at der cykles mandag og torsdag kl.18.00 fra Viadukthallen uanset om man vil køre korte eller længere ture. Dettte er valgt for at skabe et mere socialt sammenhold så vi mødes oftere end sidste år. Der er udpeget kaptajner for de to hold og de fremgår af den vedlagte Aktivitetsplan. Som noget nyt i år vil vi prøve at få en liste af ruter at vælge fra som kan hentes fra vores hjemmeside.
Udflugter:
  • Lørdag d. 19 maj cykler vi en tur til Kvie sø hvor vi spiser frokost inden turen går hjemad.
  • Lørdag d. 18 August kører vi motionsløbet Sønderjylland rundt. Løbet har ruter på 25 km, 70km, 100 km, og 140 km, så alle kan være med. Efter løbet samles vi på Hejlsminde camping hvor vi holder en grillfest med påhæng. Da vi forventer at der er nogle der vil tage campingvogn eller telt med opfordrer vi at få booked en plads i tide.
Cykeludvalget håber at i vil deltage aktiv i ugentlige træninger og udflugter og håber vi får en god sæson.
Vel mødt d. 26 til årets første tur.
Klubtøj:
Du har nu chancen for at få suppleret op af cykeltøj. Vi skal som minimum bestille 5 stk af hver for at kunne lægge en odre. Ordren er ikke afhængig af ens størrelser men beregnes pr artikel. Det har desværre ikke været muligt at indsamle nok endnu inden sæsonstart men flere steder er vi oppe på 4 stk. Priser kan du finde her http://www.filskov-if.dk/Klubtøj  d.d har vi nedenstående til bestilling.

BiB shorts: 4 stk
Lang BiB: 2 stk