Forældre info

Information om fodboldsamarbejdet Filskov-Blåhøj IF

Forældre - spillere

Filskov IF og Blåhøj IF har fra efteråret 2016 indgået en samarbejdsaftale, der har til formål at fremtidssikre fodbolden for børne-, ungdoms- og seniorspillere i og omkring de to byer. Målet er at tilbyde optimale forhold og derigennem fastholde medlemmerne i byerne på en måde, der giver mindst mulig kørsel til og fra fodbold.

Vi ønsker at skabe et godt fodbold miljø hvor glæde, tryghed, variation og tilknytning er nøgleord, og vi ser frem til at I, som forældre, deltager aktivt og positivt i jeres børns interesse for fodbold og dermed bidrager til den positive ånd omkring klubsamarbejdet, holdet og hele indsatsen fra de frivillige ledere og trænere i klubben.

Du kan se vores infomationshæfte herunder.

ForældreGuide 2017 (2.5 Mb)

De 10 forældrebud

1. Mød op til træning og kamp – dit barn sætter pris på det
  2. Forhold dig i ro på sidelinjen – lad børnene spille