Håndbold

Håndboldsæsonen er så småt startet og det er med en vis spænding, at vi i det nye håndboldudvalg ser det i møde. For den kommende sæson kan Filskov IF endnu en gang stille med fire seniorhold, hvilket vi er stolte over.
Efter sidste sæson var vi lidt spændte på om der ville være til to damehold, da en del spillere fra sidste år var flyttet pga. studier mv. Heldigvis har de spillere, som måtte melde fra sidste år pga. graviditeter igen meldt sig klar til denne sæson. Hertil kommer tilgang fra yderligere nye spillere. Vi har i år fået knyttet Nikolaj Hviid til som træner for begge hold med hjælp fra hhv. Jane Rossau og Maiken Hviid, hvilket vi er glade for. Filskov IF stiller i sæsonen 19/20 derfor med damehold i hhv. Jyllandsserien og serie 3. Ambitionen er at klare sig i Jyllandsserien samt gå efter at serie 3 skal rykke op i serie 2.
For herrernes vedkommende ligger de to hold i hhv. serie 1 og 2. Også i denne sæson er træner for herrerne Jan Djuurhus med hjælp fra Lasse Juhl til 2. holdet. Truppen er stort set intakt fra sidste år med tilgang af enkelte nye spillere. Det bliver spændende at følge, hvordan serie 2 klarer sig efter sidste års flotte oprykning samt hvorvidt det lykkedes for 1. holdet at rykke op i Jyllandsserien.
Som nyt udvalg har vi igangsat/planlagt nogle nye initiativer for dels at øge klubfølelsen og fællesskabet generelt (på holdene og holdene imellem) samt på sigt at kunne tilbyde håndbold til børn og unge i Filskov.
Vi har sammen med Sdr. Omme afholdt håndboldkaravane for skolerne i Sdr. Omme og Filskov i starten af september. Derudover har vi planlagt yderligere initiativer i samarbejde med håndboldklubben i Sdr. Omme. Mere herom senere på året.
Sæt allerede nu X i kalenderen d. 8/12, hvor alle fire hold spiller på hjemmebane og vi arrangerer ”Brag i hallen”, med forhåbentlig mange mennesker i hallen, så kom og støt op om holdene.
Tilmeld dig håndbold