Program 2020

Så er det endelig program til årets Lalandia cup 2020 klar.

Som noget nyt i år har vi valgt at køre med online program og resultatførelse.

Dette foregår på  www.stævneportalen.dk/filskovif/

Det betyder at der ikke bliver sendt et fysisk program ud, men i stedet kan i finde jeres puljer i bjælken øverst på siden.
I Kluboversigten kan i finde klub/holdnavn og se rækkens næste kamp, ved at trykke på række navnet i øverste boks kommer i direkte over til den samlede pulje.
Efter hver kamp vil dommerbordet indtaste resultatet og i kan se hvordan placeringerne ændre sig.

Programmet vil fremover vil blive opdateret på www.stævneportalen.dk/filskovif/ hvis der skulle komme ændringer inden stævnet kan disse ses under sidste nyt.
Så en god ide vil være at tjekke siden i god tid inden i køre hjemmefra.

Bemærk:
Hvis I ønsker at benytte badebilletterne inden I skal spille jeres kampe, eller har andre spørgsmål til dette, skal i kontakte Lars Thomsen på 21968454 for at aftale nærmere om afhentning.
Til Info: Vi vil i løbet af weekenden komme rundt i hallerne og tage stemningsbilleder til pr materialer.

Tilmeld dig Lalandia Cup