Program 2022

Så er det endelig program til årets Lalandia cup 2022 klar.

Vi har igen i år har vi valgt at køre med online program og resultat førelse.
Dette foregår på  www.stævneportalen.dk/filskovif/

Det betyder at der ikke bliver sendt et fysisk program ud, men i stedet kan i finde jeres puljer i bjælken øverst på siden.
I Klub oversigten kan i finde klub/holdnavn og se rækkens næste kamp, ved at trykke på række navnet i øverste boks kommer i direkte over til den samlede pulje.
Efter hver kamp vil dommerbordet indtaste resultatet og i kan se hvordan placeringerne ændre sig.

Programmet vil fremover blive opdateret på www.stævneportalen.dk/filskovif/ hvis der skulle komme ændringer inden stævnet kan disse ses under sidste nyt.
Så en god ide vil være at tjekke siden i god tid inden i køre hjemmefra.

Vi har ligeledes vedhæftet et informationsbrev som i bedes læse igennem inden stævnet.

Bemærk:
Hvis I ønsker at benytte bade billetterne inden I skal spille jeres kampe, eller har andre spørgsmål til dette, skal i kontakte Lars Thomsen på 21968454 for at aftale nærmere om afhentning.

Badebillet skal benyttes inden 1. juli 2022,

Billetterne kan afhentes ved dommerbordet under stævnet. Hvis I ønsker at benytte badebilletterne inden I skal spille jeres kampe, skal i kontakte Lars Thomsen på 2196 8454 for at aftale nærmere.
Billetterne skal først betales når de indløses ved indgangen til Aquadome.

Åbningstider i Aquadome Billund 04. Mar - 6 Mar. 2022.

Fredag: 09:00-19:30
Lørdag: 09:00-19:30
Søndag: 09:00-17:00

Der er opkald fra bassinerne en halv time før lukketid.
Eller se mere på: www.lalandia.dk/da-dk/billund/det-sker

Til Info: Vi vil i løbet af weekenden komme rundt i hallerne og tage stemningsbilleder til pr materialer.

Info Lalandia Cup 2022 (2.5 Mb)
Tilmeld dig Lalandia Cup